20. madde
Makam adları
Bitişik yazılır
Neden?
Müzikte kullanılan makam adları bitişik yazılır.
Kural
TDK Yazım KılavuzuBitişik yazılan birleşik kelimeler · 20. madde
“Müzikte kullanılan makam adları bitişik yazılır.”Kuralı kaynağında oku
20. madde
Müzikte kullanılan makam adları bitişik yazılır.
Kural
TDK Yazım Kılavuzu“Müzikte kullanılan makam adları bitişik yazılır.”Kuralı kaynağında oku